Rólunk

A Zetevár panzió és étterem feledhetetlen kikapcsolódást, pihenést és szórakozást kínál Önöknek. Hargita megye egyik legfestoibb részében, a Deság-patak közelében található, Székelyudvarhelytol kb.17 kilométernyi távolságra, a városhoz közel és mégis a ritka szépségu hegyi táj jellegzetes csendjében, ez az erdélyi panzió szerencsésen és különleges módon ötvözi a hely hagyományos voltát a modernséggel.

A panzió nagyszeruen megfelel évfordulók megünneplésére, gyerektáborok vagy szabadtéri csapatépíto tréningek szervezésére, valamint hétvégeken konferenciák, különbözo protokolláris események kapcsán is kibérelhetik azok, akiket vonz a csendes és diszkrét környezet. Ezen kívül foleg a kikapcsolódni vágyó családoknak ajánljuk panziónkat a szabadido aktív eltöltésére. A nagy udvar a gyermekeknek sokféle szabadtéri játékot kínál, teljes biztonságban.

A panzió közvetlen közelében füves sportpálya és teniszpálya található, amely azok rendelkezésére áll, akik mozgás útján szeretnének kikapcsolódni: lehet futballozni, tollaslabdázni, teniszezni, kerékpározni, túrázni. Nyári estéken lehetoség van tábortüzes szalonnasütésre, grillezésre.

Vendégeink rendelkezésére áll 60 szálláshely, házanként 2-2 db kétágyas szobában, kérésre használható a nappali részen található kétszemélyes pótágy. A szobákhoz tusolókkal ellátott saját fürdoszobák tartoznak, állandó hideg- és meleg vízszolgáltatással.

Szeretettel várjuk Önöket Erdélyben.